Ontdek alle voordelen van Mr. Speazy voor de beste producten van de beste merken. 

In de afgelopen jaren zijn wij Mr. Speazy uitgegroeid tot één van de grootste multimedia aanbieders in de Benelux. Door rechtstreeks inkoop bij de grootste erkende distribiteurs kunnen wij jou als klant altijd garanderen van de beste prijzen en service. Hieronder zullen wij uitleggen wat de voordelen zijn van Mr. Speazy en waarom je voor ons kan kiezen als een betrouwbare partner voor jouw nieuwe aankoop. 

Waarom Mr. Speazy?

Mr. Speazy is het adres voor verschillinde soorten elektronica van de beste A merken, wij beschikken over een zeer breed assortiment van Samsung, Philips en LG televisie en audio apparaten. Bij ons ben je in goede handen en ben je gegarandeerd van de service en kwaliteit die je van een erkende bedrijf kan verwachten. 

Mr. Speazy is een erkend Nederlands bedrijf met een fysieke winkel in Vlissingen en een online webshop en 10 jaar ervaring in elektronica. Wij beschikken over alle kwaliteiten voor een goede levering/service en voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn zelfs door een erkende keurmerk goedgekeurd om volgens de wettelijke voorwaarden te kunnen verkopen. Dit betekent  dat wij voldoen aan bepaalde strenge eisen en voorwaarden die door de Nederlandse wet zijn gesteld om jou als consument van de beste voorwaarden te garanderen. Hierdoor kun je erop vertrouwen en vanuit gaan dat je 100% een origineel en kwalitatief product koopt met alle bijbehorende service voor en na de aankoop.

Mr. Speazy als betrouwbare leverancier

Betrouwbare levering, service en garantie
Als erkend en goedgekeurd bedrijf beschikken wij over de beste kwaliteiten en zijn wij een betrouwbare aanbieder voor verschillinde producten van de beste merken die we via onze webshop en fysieke locatie aanbieden. wij bieden uitsluitend en gegarandeerd originele producten, met de bijbehorende wettelijke en fabrieksgarantie. Bij ons ben je 100% verzekerd van een origineel en kwalitatief product.

10 jaar ervaring voor een professionele en betrouwbare service
Omdat wij rechtstreeks bij de grootste Nederlandse en Europese leveranciers inkopen, jarenlang goede samenwerking en goede leveringsvoorwaarden hebben zijn wij als erkende winkel altijd als één van de eerste aanbieders die de nieuwste producten aanbieden. Door onze trainingen en door het jaarlijkse deelname aan verschillinde fabrieksevents zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen voor een deskundige advies. 

100% de beste prijzen.
Omdat wij als één van de grootste onafhankelijke aanbieders in Europa zeer groot inkopen en omdat wij niet vast zitten aan levering/prijzenafspraken met één distribiteur wat vaak te zien is bij de officiële dealers, kunnen wij vaak de beste A merken voor de beste prijzen aanbieden. Dat kan in de meeste gevallen oplopen tot 50% korting op de adviesprijzen van de dealers. Vanuit Mr. Speazy is er bewust gekozen om niet mee te doen aan een dealersschap omdat wij onze klanten altijd willen garanderen van de goede prijzen/service zonder vóóraf afspraken te moeten maken met de fabrikanten wat de prijzen en service kunnen beïnvloeden.

Alle voordelen op een rij van Mr. Speazy

Onze klanten zoeken altijd naar de beste service en prijzen. Wij als betrouwbare, erkende aanbieder en met onze sterke positie op de Nederlandse markt kunnen wij jou garanderen van de beste voorwaarden waardoor je gerust voor ons kunt kiezen voor het aanschaffen van jouw nieuwe apparaten. 

1- Mr. Speazy levert producten die uitsluitend geschikt zijn voor het gebruik in de Benelux met een volledig functioneel systeem zonder beperkingen zowel software als hardwarematig voor het gebruik in Nederland en België ongeacht welke tv provider, CI+ module je hebt.

2- Mr. Speazy levert uitsluitend originele/nieuwe producten. Wij verkopen geen replica of refurbished producten.

3- Zorgeloos genieten met de wettelijke en fabrieksgarantie van minimaal 2 jaar ook met wettelijke recht op garantie met zeer gunstige voorwaarden, ‘‘lees meer over de garantie’‘.

4- Mr. Speazy is een erkend, goedgekeurd aanbieder voor deskundige service bij vragen of problemen voor en na de aankoop.