&nbsp Met meer dan +75000 uitgevoerde reparaties en met meer dan 10+ jaar ervaring, zijn wij één van de grootste reparatie-centers van Zeeland

  Gecertificeerde reparateurs |   2 jaargarantie |   Originele onderdelen |  Met of zonder afspraak |   De goedkoopste in de regio

Samsung Galaxy A02s reparatie door een gecertificeerde reparateurs 

Hieronder vindt u een selectie van de reparaties die wij voor dit model uitvoeren. Wij hebben alleen de meeste voorkomende reparaties toegevoegd. Heeft uw toestel een ander mankement? Wij kunnen vrijwel de meeste problemen verhelpen. Neem contact met ons op of meld het toestel HIER en wij zullen u verder helpen. 

Reparatie aanvragen

Samsung Galaxy A02s

Selecteer uw reparatie

Mr. Speazy levert vele betrouwbare en goedkope reparaties.

Dit doen we voor zowel smartphones, tablets als computers. Door de kennis en ervaring kunnen we bij Mr. Speazy praktisch elke reparaties verzorgen. Daarnaast verkopen we ook verschillende accessoires voor je smartphone of tablet. Reparatie van je smartphone, tablet of computer hoeft helemaal niet lang te duren. Het is bij Mr. Speazy in Vlissingen vaak al klaar terwijl je wacht. Onze klanten komen vanuit Vlissingen, Middelburg, Veere, Goes en vanuit heel Zeeland. Heb je geen tijd om langs onze winkel aan de President Rooseveltlaan te Vlissingen te komen? Geen probleem! Via onze website mrspeazy.nl kun je altijd je toestel toesturen of laten ophalen. Daarnaast zie je dan direct wat de reparatie ongeveer gaat kosten. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

Het is altijd vervelend als je smartphone of tablet kapot is natuurlijk. Maar dit hoeft helemaal niet lang te duren of heel duur te zijn om te repareren! Daarnaast kan Mr. Speazy uit Vlissingen heel veel meer repareren dan je misschien denkt. Onze gecertificeerde medewerkers repareren zowel smartphones, tablets als computers en gaan mee met de ontwikkelingen door scholing.

Zo kunnen we voor elk probleem een passende oplossing bieden. Dus wat het merk of de reparatie ook is. Mr. Speazy uit Vlissingen, Zeeland kan het voor je oplossen.

Zo repareren we bekende merken als Apple, Samsung, Blackberry, LG, Huawei, Asus, Microsoft, Sony, maar ook minder bekende merken XIaomi, Umi, Meizu of Zopo. We verzorgen reparaties aan het beeldscherm en glas, knoppen en trilfunctie, simkaart en SD kaartlezer, moederbord en printplaat, speakers en geluid, batterij en opladen, camera en flitser, behuizing en frame, antenne en ontvangst en sensoren en vingerafdruk. Wanneer jouw gewenste reparatie hier niet tussen staat kunnen we altijd een onderzoek uitvoeren om te kijken waar het probleem in zit. Zo kunnen we het alsnog oplossen.

Wil je weten of wij ook jouw gewenste reparatie kunnen verzorgen? Neem dan zeker het Contact op of regel het zelf via onze website.