Retourneren 

Wilt u voor eigen redenen een apparaat retourneren? Dat kunnen we zeker begrijpen. We bieden u daarom altijd 14 dagen bedenktijd op uw bestelling die u via onze webshop heeft geplaatst. 

Let op: een retour is alleen mogelijk wanneer u het product op afstand via onze webshop heeft besteld. Heeft u een product bij ons in de winkel gezien, getest en gekocht? We kunnen in dit geval geen retour accepteren. 

Voordat u het product in gebruik neemt

Voor producten die op afstand (bijvoorbeeld via een website) verkocht worden, geldt een wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen. De termijn gaat in op de dag dat u het product ontvangt. Binnen deze 14 dagen mag u het product redelijkerwijs uitproberen om te weten of het naar behoren werkt en of u er blij mee bent. Verder mag u het artikel retourneren. U mag het product niet volledig in gebruik nemen als u nog niet weet of u het wilt behouden. Net zoals dat u kleding en schoenen past, mag u een product dus testen om te kijken of het bevalt en voldoet aan uw eisen. U mag in dat kader het product uit de verpakking halen en hem aansluiten een aanzetten.

Een product mag dus alleen redelijk getest worden. We controleren het geretourneerde product bij aankomst. Wanneer er gebruikssporen zichtbaar zijn zoals krassen, slijtingen of andere sporen, zal de retour geweigerd worden. 

Wanneer u het product voor langer termijn gebruikt, kunt u het product niet meer retourneren. Een TV Kunt u bijvoorbeeld maximaal 2 uur testen om te kijken of hij bevalt of niet. Wordt de tv langer gebruikt? Dan gaan we er vanuit dat u besloten hebt om het product te behouden en een retour is dus niet meer mogelijk. 

Retour aanmelden

Voordat je een artikel kan retourneren, dient u dat altijd eerst aan te melden bij ons zodat we er rekening mee kunnen houden. U kunt de retour aanvragen via uw account. 

– Log in met uw eigen e-mail of maak een account aan met de e-mail waarmee u de bestelling heeft geplaatst.
– Kies het product dat u wilt retourneren of omruilen en kies retour of omruiling aanmelden.
– Selecteer de reden indien van toepassing.
– We nemen contact met je op binnen 1-3 werkdagen via de mail. 

Artikel opnieuw inpakken

Het is heel belangrijk dat u het product zo goed mogelijk inpakt. Goed inpakken kan schade voorkomen. U dient gebruik te maken van de originele verpakkingen waarmee het product is geleverd. Gebruikt altijd doorzichtige tape zodat de verpakking van het product netjes blijft. We zouden het heel erg waarderen als u geen Duck-tape gebruikt of andere soorten tape behalve transparante tape. 

Artikel opsturen

U kunt het product met uw gekozen vervoerder retourneren. De kosten en de verantwoordelijkheid van de retour zijn voor uw eigen rekening. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld wanneer het product kwijt wordt geraakt of beschadigd bij ons aankomt. 

Retouradres:

Mr. Speazy
President Rooseveltlaan 768  
4382NB, Vlissingen

We verwerken uw retour

Wanneer het product bij ons aankomt, zullen we binnen 3 werkdagen het product controleren en de retour verwerken. Het aankoopbedrag ontvangt u binnen 7 werkdagen terug op uw rekening.

 

Bestelling annulering na verzending 

Wilt u uw bestelling annuleren nadat de zending is overgedragen aan de vervoerder of weigert u de zending tijdens de levering? Dan worden de gemaakt verzendkosten in rekening gebracht. Annuleert u voordat de bestelling is verzonden? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht.