Retourneren 

Wilt u voor eigen redenen een apparaat retourneren? Dat kunnen wij zeker begrijpen. Wij bieden u daarom altijd 14 dagen bedenktijd op uw bestelling die u via onze webshop heeft geplaatst. 

Let op: een retour is alleen mogelijk wanneer u het product op afstand via onze webshop heeft besteld. Heeft u een product bij ons in de winkel gezien, getest en gekocht? wij kunnen in dit geval geen retour accepteren. 

Voordat je het product in gebruik neemt

Voor producten die op afstand (bijvoorbeeld via een website) verkocht worden, geldt een wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen. De termijn gaat in op de dag dat jij het product ontvangt. Binnen deze 14 dagen mag je je product redelijkerwijs uitproberen om te weten of het naar behoren werkt en of je er blij mee bent. Verder mag je het artikel retourneren. Je mag het product niet volledig in gebruik nemen als je nog niet weet of je het houdt. Net zoals dat je kleding en schoenen past, mag je een product dus testen om te kijken of hij je bevalt en voldoet aan je eisen. Je mag in dat kader het product uit de verpakking halen en hem aansluiten een aanzetten.

Een product mag dus alleen redelijk getest worden. Wij controleren het geretourneerde product bij aankomst. Wanneer er gebruikssporen zichtbaar zijn zoals krassen, slijtingen of andere sporen, zal de retour geweigerd worden. 

Wanneer u het product voor langer termijn gebruikt, kunt u het product niet meer retourneren. Een TV Kunt u bijvoorbeeld maximaal 2 uur testen om te kijken of hij bevalt of niet. Wordt de tv langer gebruikt? dan gaan wij vanuit dat u besloten hebt om het product te behouden en een retour is dus niet meer mogelijk. 

Retour aanmelden

Voordat u een artikel kunt retourneren, dient u dat altijd eerst aan te melden bij ons zodat wij rekening mee kunnen houden. 

Artikel opnieuw inpakken

Het is heel belangrijk dat u het product zo goed mogelijk inpakt. Goed inpakken kan schade voorkomen. U dient gebruik te maken van de originelel verpakkingen waarmee het product is geleverd. Gebruikt altijd doorzichtige tape zodat de verpakking van het product netjes blijft. Wij zouden het heel erg waarderen als u geen Duct-tape gebruikt of andere soorten tape behalve transparante tape. 

Artikel opsturen

U kunt het product met uw gekozen vervoerder retourneren. De kosten en de verantwoordelijkheid van de retour zijn voor uw eigen rekening. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld wanneer het product kwijt wordt geraakt of beschgadigd bij ons aankomt. 

Wij verwerken uw retour

Wanneer het product bij ons aankomt, zullen wij binnen 3 werkdagen het product controleren en de retour verwerken. Het aankoopbedrag ontvangt u binnen 7 werkdagen op uw rekening. 

Retourneren bij ons in de winkel. 

Wilt u uw product bij ons in de winkel retourneren? Dat is zeker geen probleem. Onze medewerkers zullen u direct helpen en de retour wordt in de meeste gevallen ter plekke afgehandeld. 

 

Bestelling annulering na verzending 

Wilt u uw bestelling annuleren nadat de zending is overgedragen aan de vervoerder of weigert u de zending tijdens de levering? dan worden de gemaakt verzendkosten in rekening gebracht. Annuleert u voordat de bestelling is verzonden? dan worde n er geen kosten in rekening gebracht.