Met meer dan +75000 uitgevoerde reparaties en met meer dan 10+ jaar ervaring, zijn wij één van de grootste reparatie-centers van Zeeland

  Gecertificeerde reparateurs |   2 jaargarantie |   Originele onderdelen |  Met of zonder afspraak |   De goedkoopste in de regio

Gecertificeerde Reparatie service

Dat is wat uw apparaat verdient.

Offerte aanvragen Reparatie inplannen

+75000

Reparaties uitgevoerd

+10

Jaar ervaring

9,8/10

Wat onze klanten geven

100%

Tevredenheid garantie

Reparatie van computers

Bij Mr. Speazy in Vlissingen repareren we MacBooks, Laptops, iMacs en computers. We doen het dagelijks, dus we zijn er goed in! Mr. Speazy heeft vele jaren ervaring in het repareren of vervangen van onderdelen van computers. Je kunt bij ons 6 dagen per week terecht. Wij bieden professionele reparaties met garantie, goedkoop en snel. Maak snel en eenvoudig een reparatie afspraak voor jouw computer.

Bij Mr. Speazy in Vlissingen repareren we computers, laptops, smartwatches, smartphones, tablets en camera’s. We doen het dagelijks, dus we zijn er goed in! We hebben met de jaren een groot specialisme opgebouwd in het repareren van diverse computer merken. Denk aan Acer, Apple, Asus, Dell, HP, Samsung, Lenovo en Toshiba. 

Super service. Telefoon tussen de middag gebracht en dezelfde dag nog klaar. Sympathieke en vriendelijke medewerkers en schappelijke prijzen. Ik hoop dat al mijn apparaten nu heel blijven, maar mocht er nog iets stuk gaan kom ik zeker terug!

Davina / Google

Super bedrijf staan altijd voor je klaar, hebben kennis van laptops telefoons televisies en nog veel meer.
Wij hebben er een televisie gekocht die ook nog thuis werd opgehangen en geïnstalleerd.
Ook hebben wij een laptop laten repareren dit alles een dikke 10.

Jan V W / Google

Wat kunnen we voor je doen?

Met welke computer reparatie mogen wij je helpen? Start je computer niet meer? Loopt je computer vast? Heb je accu problemen? Maakt je computer lawaai? Wordt je computer heet? Werkt je toetsenbord niet meer? Of weet je misschien niet precies wat er aan de hand is? Dan ben jij bij Mr. Speazy aan het goede adres. Wij hebben de kennis en experts in huis om het probleem met jouw computer op te lossen zodat je er snel weer goed gebruik van kan maken.

Is je computer stuk? Dan kunnen wij je een handje helpen.

Als je niet naar ons toe kan komen, hebben we een haal- en brengservice of je kan je jouw apparaat via de pakketpost of een koerier.