Selecteer hier uw model 

 

Selecteer uw iMac

Weet u niet welk model u heeft? Plan direct een afspraak en wij zullen het voor u verder uitzoeken. 

Plan direct een afspraak

Van een SSD upgrade, defect voeding of een gebroken scherm tot een defecte moederbord of data herstel kunt u bij ons terecht. Hieronder ziet u de meeste voorkomende modellen die wij repareren. Heeft u een ander model? Neem contant met ons op. Wij repareren vrijwel alle modellen van iMac.

 

IMAC REPARATIES EN UPGRADEN

iMac reparatie? Maakt u maar geen zorgen. Wij repareren uw iMac in de meeste gevallen binnen 24-48uur met 6 maanden garantie. U kunt langskomen in Sliedrecht bij ons reparatiecentrum. Het liefst hebben wij dat u van te voren belt of mailt.

Bij Repair IT Now bent u aan het juiste adres, voor vakkundige iMac reparaties in Sliedrecht en omgeving. Alle iMac reparaties verzorgen wij met uitsluitend originele OEM onderdelen! Daarom kunnen wij garant staan voor de kwaliteit van ons werk en geven wij daar dan ook garantie op. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten. Echte vakidioten zijn het in de beste zin van het woord!

iMac reparatie haal&breng service regio’s:

Gemeente Vlissingen–  Gemeente Middelburg– Gemeente Goes – Gemeente Veere 

APPLE IMAC SSD EN RAM UPGRADES

RAM upgrade voor iMac

Één van de meeste upgrades wat wij bij Mr. Speazy uitvoeren is het uitbreiden van het werkgeheugen (RAM) in iMac. Door het werkgeheugen uit te breiden kunt u beter multitasken. Het extra RAM geheugen zorgt ervoor dat u zwaardere en meerdere programma’s tegelijk kan draaien. Op het werkgeheugen wordt data tijdelijk opgeslagen. In in tegenstelling tot de harde schrijf waar data wordt opgeslagen voor de langere termijn. Andere namen voor RAM  geheugen zijn intern geheugen en werkgeheugen.

SSD upgrade voor iMac

In de wat oudere Macbooks, iMacs en mini Macs zitten vaak hardeschijven ingebouwd. Wanneer u uw iMac, Macbook en/of mini Mac sneller wilt laten maken adviseren wij om hierin een SSD in te bouwen. SSD staat voor Solid State Drive. Uw Macbook kan na het inbouwen van een SSD wel twee keer zo snel worden.

Een groot verschil met de traditionele harde schijven is dat een SSD geen bewegende delen bevat, zoals ronddraaiende platters. Daardoor zijn SSD schijven veel sneller en is de kans op fouten bijna verwaarloosbaar. Ten slotte is een SSD ook veel veiliger om uw DATA, foto’s, video’s en documenten op te slaan.

iMac scherm vervangen

Naast het herstellen van voedingen, hardeschijven, en software herstellen vervangen wij ook iMac schermen. Helaas zijn al deze reparaties niet klaar-terwijl-je-wacht. Onze reparatie experts nemen graag de tijd voor uw waardevolle iMac. De reparaties kunnen een aantal werkdagen duren. Weet u niet wat er aan de hand is met uw iMac? Dan kunnen wij het apparaat onderzoeken voor u. Hier zijn echter wel onderzoekkosten verbonden.