Benelux of Europees, wat houdt dat in? 

Voornamelijk bij fabrikanten zoals Samsung worden er 2 termen gebruikt voor televisies, de termen zijn Benelux of Europees. Dat is natuurlijk verwarrend voor de consument want Nederland / Belgie zijn ook Europees. Wij zullen hieronder uitleggen wat hiermee wordt bedoeld. 

Laten we als voorbeeld Samsung als fabrikant nemen. Samsung heeft door heel Europa verschillende distributeurs. Alle landen hebben een eigen distributeur om de prijzen onder controle te houden, per regio wordt dit bepaald en daarvoor hebben ze de tv’s een eigen besturingssysteem per land vastgesteld. Dit besturingssysteem is voorgeprogrammeerd, zodat de gebruikers van dit land alleen de services en de apps kunnen gebruiken die voor het des betrefende land bestemd zijn, maar ook voornamelijk om de prijzen onder controle te houden waardoor ze per land andere prijzen kunnen hanteren.

Door het vrije verkeer van handel kunnen wij, onze Benelux gestuurde producten, door heel Europa inkopen bij verschillende distributeurs. Het zijn dus 100% dezelfde producten, maar afkomstig van een andere distributeur. Wij doen dat vooral om de beste prijzen voor onze klanten te genereren en dit is een voordeel voor u als klant in een Europees land zoals Nederland of Belgie. 

Wat zijn de voordelen daarvan? 

Wij garanderen u daarmee een Benelux bestuurd product die softwarematig uitsluitend geschikt is voor de Benelux landen, maar dan voor de laagste prijs. Dat houdt ook in dat al onze producten (bijvoorbeeld televisies) geschikt zijn voor de Nederlandse apps, updates en voor alle providers zoals Ziggo (ook met CI+ module) , KPN… enzovoort. 

Is er een geldige garantie op het product wat u bij Mr. Speazy koopt? 

Natuurlijk! U heeft als consument 100% recht op een wettelijke garantie van minimaal 2 jaar. Deze garantie gaat via de winkel of webwinkel waar u het product heeft aangeschaft. Wij bieden u daarom altijd minimaal 2 jaar standaard garantie op al onze producten, zoals bijvoorbeeld bij onze televisies. De garantie afhandeling loopt via ons of via de fabrikant. Wij vanuit Mr. Speazy bieden altijd eerst aan om de garantie via ons te laten afhandelen, omdat wij defecten die onder de garantie vallen in de meeste gevallen binnen 1-4 werkdagen voor u kunnen afhandelen. Lukt dat niet? Dan zullen wij u een nieuw exemplaar kosteloos aanbieden. Wanneer wij de garantie laten afhandelen door de fabrikant (zoals bijvoorbeeld Samsung), dan duurt dit tussen de 2-4 weken voordat u uw product weer terug heeft. Wij vinden dit extreem lang duren en uit ervaring weten wij dat de klant hier ook het geduld niet voor heeft, wat wij uiteraard snappen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten door onze eigen gespecialiseerde reparateurs te laten herstellen, waardoor de klant dus een termijn van 1-4 werkdagen krijgt. 

 

Heeft u nog vragen of wilt u nog iets anders weten? Wij staan graag voor u klaar. Wij zijn dagelijks telefonisch en via de mail bereikbaar, (voor onze openingstijden kijkt u op de klantenservice pagina). +31 85 – 06 04 510.

 

Features

Chatbots

24/7 Support

Teams

Storage

Free

Chatbots: 1

24/7 Support:

Teams:

Storage: 2 GB

Free

Start trial
Essentials

Chatbots: 2

24/7 Support:

Teams: ✔️

Storage: 5 GB

$19

Start trial
Premium

Chatbots: 5

24/7 Support: ✔️

Teams: ✔️

Storage: 10 GB

$49

Start trial
Enterprise

Chatbots: Unlimited

24/7 Support: ✔️

Teams: ✔️

Storage: Unlimited

$99

Start trial